Μπράβο στον Τσολακίδη

Ο πρωταθλητής της γυμναστικής και πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημοσθένης Ταμπάκος μίλησε στον Αθήνα 984, δίνοντας συγχαρητήρια στον Βασίλη Τσολακίδη για την πορεία του ως αθλητή.

«Είναι 33 ετών, οικογενειάρχης με 4 παιδιά και κάνει τεράστια προσπάθεια. Είχε δυο προγράμματα να εκτελέσει και προτίμησε πάνω στην προσπάθειά του το μικρότερο. Αυτό συμβαίνει. Παρόλα αυτά όμως είναι έκτος Ολυμπιονίκης και αυτό για μένα είναι μεγάλη επιτυχία».

Το ρίσκο του Βλάση Μάρα ήταν αναμενόμενο- δηλώνει

ο  Δημοσθένης Ταμπάκος- καθώς οι προηγούμενοι αθλητές είχαν εκτελέσει ασκήσεις με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Είναι όμως ένας μεγάλος αθλητής και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Για την Βάσω Μιλλούση είπε ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση. «Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ, σταμάτησε τους αγώνες και επέστρεψε στο Λονδίνο. Ηταν επιτυχία της που έφτασε στον τελικό της δοκού.»

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια υπάρχει διασπορά μεταλλίων στην γυμναστική. Αρκετοί προπονητές έφυγαν από την Σοβιετική Ενωση και μετέφεραν τη γνώση και την εμπειρία τους σε άλλες χώρες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νέες δυνάμεις στο χώρο της γυμναστικής, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ . Ταμπάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα