Αύριο Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ

Υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, θα συνεδριάσει αύριο, στις 9.30 το πρωί, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η λήψη των προβλεπόμενων αποφάσεων για την κίνηση των προεκλογικών διαδικασιών, καθώς και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων.

Εν τω μεταξυ, σε πολύ θερμό κλίμα έγινε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους η παρουσίαση της

νέας εκπροσώπου τύπου Φώφης Γεννηματά, από τον Πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η πολιτική προσωπικότητα της κα.Γεννηματά διαμορφώθηκε μέσα από αγώνες και πράξεις», υπογράμμισε ο Ε. Βενιζέλος, συμπληρώνοντας ότι χρειάζεται και ευαισθησία για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.

Από την πλευρά της η κυρία Γεννηματά, επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να παρουσιάσει ένα προγραμματικό όραμα, προκειμένου να πάει η χώρα μπροστά, πρέπει να μιλήσουμε για τις σοβαρές προσπάθειες των τελευταίων 2 ετών, αλλά και για τα λάθη και τις παραλείψεις.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο επιστρέφει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος ο Ευ. Βενιζέλος, του ζήτησε να ανακαλέσει την παραίτηση που είχε υποβάλει πριν από ένα μήνα, από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δέχθηκε την πρόταση του κ. Βενιζέλου και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «προφανώς στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης ως μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα