Αρχίζει η συζήτηση για τη «μικρή ΔΕΗ»

Μετά το σύστημα της ΔΕΗ, σε συναγερμό τώρα το πολιτικό σύστημα, όσον αφορά την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ, κι ενώ το νομοσχέδιο εισάγεται το απόγευμα στο Α' θερινό τμήμα της Βουλής

για να ψηφιστεί αύριο. Το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει η ολομέλεια της Βουλής μέχρι τον Οκτώβριο, αν και ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί, εφόσον συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες 120 υπογραφές βουλευτών, έστω κι αν προέρχονται από διαφορετικές προτάσεις κομμάτων.

«Δεν μπορούν να συνυπολογιστούν, ακόμα και αν όλες συμφωνούν στο ζήτημα της πώλησης της επιχείρησης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης στον ΑΝΤ1.

Ο ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ώρα, σημειώνει ότι είναι κοντά στις 120 υπογραφές, και ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν να συναθροιστούν οι μέχρι στιγμής τέσσερις προτάσεις, μεταξύ αυτών του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ, σαν ομοειδείς ή όχι.

Για παρελκυστική πολιτική εκ μέρους της αντιπολίτευσης μίλησε στον Αθήνα 9.84 και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αναφέρθηκε και στα θετικά μηνύματα για τον τουρισμό, προβλέποντας χρονιά ρεκόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα