Αποστολή νίκης στη Βιτόρια

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή απόψε το βράδυ, καθώς φιλοξενείται στην «Fernado Buesa Arena» από την Λαμποράλ Κούτσα στις 21:30-ΔΤ και θέλει το «διπλό» για να αλλάξει την κατάσταση στην βαθμολογία του ομίλου του.
Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από την Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλουν να πάρουν το διπλό που θα αλλάξει τα δεδομένα στην βαθμολογία του ομίλου τους και να βάλει τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση ακόμα και της πρώτης θέσης.

Στο αγωνιστικό

κομμάτι ο Αργύρης Πεδουλάκης «πονοκεφαλιάζει» για τον Στεφάν Λάσμε του οποίου η συμμετοχή στην δωδεκάδα μπορεί να είναι δεδομένη, αλλά από εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος εάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Προβλήματα όμως έχει και η Λαμποράλ Κούτσα. Νοτσιόνι και Φαμπιέν Κοζέρ δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Σκαριόλο. Ο πρώτος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, ενώ ο δεύτερος μπήκε στις προπονήσεις, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα