«Απόλυτος σεβασμός για ΠΑΟ και Φερεϊρα»

Ο τεχνικός της Τότεναμ Aντρέ Βίλας- Μπόας εξέφρασε την εκτίμηση και τον σεβασμό του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τη νίκη - απόδειξη που θα τον βγάλει από τη δύσκολη στιγμή. Πάντως επεσήμανε ότι το παιχνίδι θα είναι φορτισμένο ψυχολογικά λόγω της απόφασης για την αποδέσμευση του Κώστα Κατσουράνη
από τους «πράσινους».
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού της Τότεναμ:
- Ποια η γνώμη σας για τον Παναθηναϊκό και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα;

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη κατάσταση αγωνιστικά. Δεν είναι εύκολο για έναν σύλλογο αυτού του μεγέθους. Καταλαβαίνω πως όταν είσαι σε μία κατάσταση, ψάχνεις ένα παιχνίδι για να κοιτάξεις μπροστά και να αποδείξεις όλα αυτά που μπορείς να κάνεις. Αύριο θα αρπάξει την ευκαιρία και θα προσπαθήσει να νικήσει.
Σέβομαι απόλυτα τον Φερέιρα. Είναι γνωστός στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο αλλά και εκτός αυτού. Είχε μεγάλη επιτυχία στην Πορτογαλία. Είναι πολύ καλός προπονητής και τον σέβομαι».
- Αναλάβετε την Πόρτο μία χρονιά μετά τον Φερέιρα. Πως ήταν η ομάδα;
«Μετά την τελευταία χρονιά που ήταν επιτυχημένος, ήταν μία δύσκολη κατάσταση που άλλαξαν πολλά. Όταν έχεις κατακτήσει τίτλους είναι δύσκολο να περιορίσεις τις απαιτήσεις. Υπάρχει πάντα μεγάλη πίεση. Από τα κυρίαρχα στοιχεία που βρήκα ήταν το πάθος και η μαχητικότητα».
- Ως αντίπαλος του Φερέιρα στον πάγκο της Ακαδέμικα, είχατε 3 ήττες και μία ισοπαλία. Τώρα είστε σε καλύτερη ομάδα. Τι περιμένετε;
«Είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Το σημείο που θέλω να σταθώ είναι το πάθος. Πιο συγκεκριμένα μετά την απόφαση για την απομάκρυνση του Κατσουράνη το παιχνίδι θα είναι πολύ φορτισμένο ψυχολογικά. Πίεση, συναίσθημα. Πιστεύω θα παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Ήταν καλά εκείνα τα παιχνίδια στην αρχή της καριέρας μου και θα είναι μεγάλη μου χαρά να αντιμετωπίσω τον Ζεσουάλδο Φερέιρα».  
Keywords
Τυχαία Θέματα