Στον Κορυδαλλό Μιχαλολιάκος, Λαγός, Πατέλης

Στις Φυλακές Κορυδαλλού από τη ΓΑΔΑ ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης της ΤΟ Νίκαιας Γιώργος Πατέλης και η ανθυπαστυνόμος του Τμήματος Ασφάλειας Πειραιά, καθώς κρίθηκαν
προφυλακιστέοι. Τα μέτρα ασφαλείας έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα είναι δρακόντεια, με αποκλεισμό και περιφερειακών δρόμων. Άγνωστο παραμένει το πώς θα κρατηθούν τελικά οι τέσσερις προφυλακισθέντες. Οι πιθανότητες, που εξετάζονται τουλάχιστον για τους δύο βουλευτές, είναι να μεταφερθούν στη λεγόμενη πτέρυγα των VIP, όπου κρατείται και ο Άκης Τσοχατζοπουλος, ή να μεταφερθούν στην πτέρυγα, όπουκρατούνται τα μέλη της 17Ν.Την ίδια ώρα, κοσμοσυρροή ενώπιον του ανακριτή και των Εισαγγελέων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Σε εξέλιξη η απολογία του υπαρχηγού της οργάνωσης, Χρήστου Παππά, ενώ η Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, και υπόδικη για υπόθεση μαχαιρώματος αλλοδαπού το 2011, θα δικαστεί αύριο στο αυτόφωρο με κατηγορίες που αφορούν πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Στον Εισαγγελέα βρίσκεται και η σύζυγος του ατόμου που είχε ειδοποιήσει μέσα από την καφετέρια της Αμφιάλης τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ ο σύζυγός της εξακολουθεί να καταζητείται.
Keywords
Τυχαία Θέματα