Αποκλείστηκαν οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στις 16 καλύτερες ομάδες της UEFA Youth League σταμάτησε η πορεία των Νέων του Ολυμπιακού, που γνώρισαν άδοξο αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) απ' την Σαχτάρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την θετική τους πορεία στη διοργάνωση φτάνοντας μια ανάσα απ' την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού,

όμως η απόκρουση του Κιούντρικ στο πέναλτι του Τόλι έδωσε την πρόκριση στους Ουκρανούς.

Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Βέργος με πλασέ, μετά από ασίστ του Λάτσι, ενώ η Σαχτάρ ισοφάρισε στο 27' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαχιμπεράτζε, μετά από χέρι του Σάλιακα.

Από κει και πέρα οι επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα -με τον Ηλιάδη να μπλοκάρει λίγο πριν το τέλος μεγάλη ευκαιρία των Ουκρανών- με τη διαδικασία των πέναλτι να ολοκληρώνεται με 5-4.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Κιούντρικ, Κιούριουκχάντσεφ, Σαχούτκιν, Ματβιγιένκο, Κουκσένκο, Βαχιμπεράτζε, Στάντερ, Αρεντάρουκ, Κοβαλένκο, Χλαντσένκο (76' Μπόριατσουκ).

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Λάτσι, Μανθάτης (76' Ιγνατίδης), Γαρεφαλάκης (62' Καραχάλιος), Βέργος.

Keywords
Τυχαία Θέματα