Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ - κανονικά η συζήτηση

Χωρίς την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν από την αίθουσα συνεχίζεται στη Βουλή, η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ της Κυριακής. Σε κλίμα πρωτοφανούς έντασης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση, αλλά και το προεδρείο της Βουλής για κοινοβουλευτική εκτροπή,

καθώς θεώρησε ηθικά και κοινοβουλευτικά απαράδεκτη την απόρριψη την πρότασης μομφής που κατέθεσε το κόμμα του εναντίον του υπουργού Οικονομικών.

Η σχετική πρόταση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι το περιεχόμενο της είναι όμοιο με αυτό της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευσης στις 7 Νοεμβρίου 2013 και δεν έχει παρέλθει το εξάμηνο, όπως ο κανονισμός της Βουλής ορίζει.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα καυστική γλώσσα κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για πρωτοφανή υπονόμευση της πορείας της χώρας και της οικονομίας που λειτουργεί ως 5η φάλαγγα.

Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Παρασκευή θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη που κατέθεσε ο Αλέξης Τσιπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα