Απεργιακό ραντεβού την Πρωτομαγιά

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν αύριο Πρωτομαγιά ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10:30, οργανώνει
το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, από τα μεσάνυχτα της Μ. Τρίτης έως τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κινηθούν αύριο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Μετά τις 9 το πρωί θα κινηθούν οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού, ωστόσο τα δρομολόγια του Μετρό θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Επίσης, οι σταθμοί Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής θα παραμείνουν κλειστοί από την έναρξη λειτουργίας μέχρι το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν όλη την ημέρα και οι συρμοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Πρωτομαγιά τα φαρμακεία όλης της χώρας, εκτός του Πειραιά, όπου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε να συμμετάσχει στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα