Απειλούν με... απεργία οι πιλότοι της F1!

Έτοιμοι να μποϊκοτάρουν το Grand Prix της Γερμανίας εφόσον παρουσιαστούν τα ίδια προβλήματα με τα ελαστικά δήλωσαν οι πιλότοι της Φόρμουλα Ενα.

Θορυβημένοι από τον κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα, οι πιλότοι της F1 απείλησαν με μποϊκοτάζ και αποχή από το Grand Prix της προσεχούς Κυριακής στη Γερμανία, αν παρουσιαστούν και πάλι τα προβλήματα με τα ελαστικά που έκαναν την εμφάνισή τους στο Σίλβερστοουν.
Το βράδυ της Πέμπτης η ένωση των οδηγών (GPDA) συναντήθηκε στο Νίρμπουργκρινγκ και στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για όσα συμβαίνουν
τις τελευταίες ημέρες, αν και η Pirelli διαβεβαιώνει πως οι τροποποιήσεις που έκανε θα αποτρέψουν ανάλογα προβλήματα από το να εμφανιστούν και πάλι.
«Οι πιλότοι της Ένωσης Οδηγών θέλουν να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα όσα έλαβαν χώρα στο Σίλβερστοουν. Έχουμε την πίστη ότι οι τροποποιήσεις που έγιναν στα ελαστικά θα έχουν τις επιθυμητές αλλαγές και πως δεν θα εμφανιστούν ανάλογα προβλήματα στο γερμανικό Grand Prix. Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τα μονοθέσιά μας στα όριά τους, όπως κάνουμε πάντα, κάτι που περιμένουν από μας οι ομάδες, οι χορηγοί και οι φίλαθλοί μας. Ωστόσο εμείς οι πιλότοι αποφασίσαμε πως αν παρουσιαστούν ανάλογα προβλήματα στο γερμανικό Grand Prix, θα αποσυρθούμε αμέσως από τον αγώνα, καθώς αυτό το πρόβλημα με τα ελαστικά θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών, των αγωνοδικών και των θεατών», αναφέρει η ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα