Απάντηση σε Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε στον κ. Παπανδρέου ότι η σημερινή ηγεσία του κόμματος δεν ασχολείται με διαρροές, υπαινιγμούς και χυδαίες συκοφαντίες, ανέφερε σήμερα το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στην ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού περί απαράδεκτων και

ανήθικων διαρροών που στηρίζονται σε ψεύδη σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο κίνημα την περίοδο της προεδρίας του.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι είναι υποχρέωση του σημερινού ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κοινωνία και την παράταξη να διασφαλίσει απόλυτη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση.

Τονίζει επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος παρότρυνε τον κ. Παπανδρέου εφόσον θεωρεί ότι θίγεται από διάφορα δημοσιεύματα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Με αφορμή την αναφορά Παπανδρέου ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί διαλύει το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό το ΠΑΣΟΚ απαντά πως η ενότητα και η προοπτική του κόμματος μπορούν να βασιστούν μόνο στη διαφάνεια, την αλήθεια, τη συλλογικότητα και τις καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες. Επαναλαμβάνει επίσης ότι δεν έχει υποβληθεί έκθεση των εταιρειών για τα οικονομικά και πως δημοσιογραφικές αναφορές σε δήθεν στοιχεία είναι αυθαίρετες.

Keywords
Τυχαία Θέματα