Αντιδράσεις για την σύλληψη Τσοχατζόπουλου

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της» σχολίασαν απο το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη σύλληψη του πρώην υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου και πρόσθεσαν ότι η Δικαιοσύνη «θα ήταν προτιμότερο να το είχε κάνει με μεγαλύτερη ταχύτητα».Για εκλογικό αποπροσανατολισμό κάνει λόγο το ΚΚΕ,
αναφερόμενο στη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου τονίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να παγιδευτούν από τις διακηρύξεις και τις κοκορομαχίες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και άλλων κομμάτων με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ότι έχουν πρόθεση να βάλουν τέλος στα νοσηρά φαινόμενα και στα σκάνδαλα τιμωρώντας τους υπεύθυνους».

«Η έμπρακτη καταπολέμηση της ατιμωρησίας των ισχυρών σε μια περίοδο σκληρής μνημονιακής μονόπλευρης λιτότητας απαιτεί έμπρακτα αποτελέσματα και όχι απλώς κινήσεις εντυπωσιασμού για λόγους επικοινωνιακής σκοπιμότητας», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και συνέδεσε τη σύλληψη του πρώην υπουργού με την αναγκαιότητα λήψης κυβερνητικών πρωτοβουλιών όσον αφορά το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Πολύ βολική χαρακτήρισε την ημερομηνία της σύλληψης Τσοχατζόπουλου, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. «Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με το Βενιζέλο τι θα κάνουν;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Κύρτσος, υπενθυμίζοντας ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός που έβαλε την υπογραφή του για να πάρουμε και τα υπόλοιπα γερμανικά υποβρύχια, κόστους 2 δισ. ευρώ.

«Επιτέλους, μετά από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η δικαιοσύνη λειτούργησε», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και σημείωσε ότι «όταν αυτό γίνεται την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, υπάρχει ο φόβος να εκληφθεί από τους πολίτες ως ένας φερετζές του πολιτικού συστήματος, το οποίο καταρρέει και το οποίο λίγες μέρες πριν αθώωσε τη Siemens». 
Keywords
Τυχαία Θέματα