Σε ανθρωποκυνηγητό η ΕΛ.ΑΣ

Νέα κατάθεση δίνει αυτήν την ώρα ,στην Ασφάλεια Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη που είχε απαχθεί στις 31 Οκτωβρίου και αφέθηκε την Κυριακή ελεύθερη μετά την καταβολή λύτρων, ύψους 82.000 ευρώ. Το δεκαήμερο θρίλερ το οποίο έζησε η νεαρή φοιτήτρια, αποκαλύφθηκε μόλις χθες, λόγω της κρισιμότητας των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς. Η 27χρονη είναι ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη και είναι καλά στην υγεία της.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τη διαδρομή που
ακολούθησαν οι απαγωγείς για να οδηγήσουν την 27χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενικό πρόσωπο μεγαλοστελέχους επαρχιακής ΠΑΕ, στον χώρο ομηρείας, καθώς και όσα στοιχεία έχουν διαθέσιμα από επικοινωνίες, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Ανάμεσα στα ευρήματα είναι και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που φέρει τον γραφικό χαρακτήρα της νεαρής φοιτήτριας. Το σημείωμα αυτό μαζί με άλλα δύο έχουν αποσταλεί μαζί με το υπόλοιπο υλικό στα εργαστήρια και έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο προκειμένου να ανιχνευθούν τυχόν αποτυπώματα ή άλλο βιολογικό υλικό που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των απαγωγέων.
Keywords
Τυχαία Θέματα