Ανοίγει το 2ο altcineAction

Το 2o διαδικτυακό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους των Βαλκανίων, υποδέχεται τους νέους κινηματογραφιστές, οι οποίοι σε συνολικό χρόνο 360 λεπτών, καλούνται να δείξουν μέσω του διαδικτύου τις ταινίες τους.

Σήμερα ανακοινώνονται διαδικτυακά οι όροι συμμετοχής. Η προβολή των ταινιών που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα γίνει με βάση τη σειρά υποβολής τους και με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα από την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

«Οι νέοι θέλουν πλέον να βλέπουν και να ανεβάζουν τις ταινίες τους στο ίντερνετ. Το φεστιβάλ δεν έχει προκριματική επιτροπή, που σημαίνει
ότι έπρεπε να περιοριστεί ο χρόνος και για τον λόγο αυτό, ο χρόνος του φεστιβάλ είναι 360 λεπτά. Οι πρώτοι που θα υποβάλλουν τις ταινίες τους , αυτοί και θα πάρουν μέρος. Μόλις κλείσει ο χρόνος των 360 λεπτών, σταματάει η οποιαδήποτε υποβολή. Οι ταινίες θα έχουν διάρκεια το πολύ μέχρι 15 λεπτά. Για τα βραβεία ψηφίζει ο κόσμος κι επειδή δεν θέλαμε να κάνουμε την ψηφοφορία όπως γίνεται συνήθως πλέον στο ίντερνετ, οπότε θέσαμε κριτήρια» είπε στη Βάνα Λυκομήτρου η διευθύντρια του Φεστιβάλ Ηλέκτρα Βενάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα