Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο

Εκατέρωθεν βολές από τους πολιτικούς αρχηγούς στις ομιλίες τους. Τα διλήμματα της κάλπης αναμένεται να θέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που ξεκινά σήμερα τις περιοδείες του ανά τη χώρα από την Κρήτη. Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα
λέγοντας ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο κακό και δεν είπε τόσα ψέμματα σε τόσο λίγο καιρό, εξαπέλυσε από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος θα μιλήσει στις 7.30 το απόγευμα, σε συγκέντρωση στη Ρηγίλλης.

«Η Ελλάδα δεν θέλει να επιστρέψει ούτε στο παρελθόν του κ. Τσίπρα, ούτε στο παρελθόν του κ. Μεϊμαράκη», είπε από τη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος χαρακτήρισε «μπαγιάτικο παραμύθι» το ποιος θα σώσει την Ελλάδα.

«Στόχος μας είναι να είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη στη Βουλή. Είναι ρεαλιστικός στόχος» εκτίμησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν μεγάλα ποσοστά και το μετεκλογικό τοπίο θα αλλάξει ριζικά.

Τη σύμπραξη με την Λαϊκή Ενότητα ως ανεξάρτητη, ανακοίνωσε σε
συνέντευξη τύπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι ζητά λαϊκή εντολή για να συνεχίσει να την παραβιάζει.

"Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου πέταξαν στα σκουπίδια όλες τις προτάσεις του ΚΚΕ που θα έδιναν ανάσα στον λαό" τόνισε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

"Δρόμος εκτός ευρώ με προοπτική δεν υπήρχε", δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος. Άφησε αιχμές και για τον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως θα το αποδείξει η ιστορία εάν μέσα σε αυτό το διάστημα οι δανειστές είχαν και συνεργούς όπως τον Γιάνη Βαρουφάκη».

Συνεργασία στρατηγικής σημασίας, η οποία είναι «εθνική ανάγκη για τον τόπο» χαρακτήρισε τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά. «Δημιουργούμε τον τρίτο προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης δήλωσε και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών.
Keywords
Τυχαία Θέματα