Ανακύκλωση γυαλιού στη Θεσσαλονίκη

Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του κλάδου Εστίασης, Ψυχαγωγίας και Τουρισμού προσβλέπει ο δήμος Θεσσαλονίκης για την ανακύκλωση γυαλιού και για το λόγο αυτό συμμετέχει στην πιλοτική εφαρμογή νέου σχετικού προγράμματος μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Από τον Δεκέμβριο έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κωδωνόσχημοι κάδοι απόθεσης σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την πόλη προκειμένου να αποφεύγεται

η πρόσμιξη του γυαλιού µε άλλα υλικά στον μπλε κάδο, αλλά και να αποφευχθεί η απόρριψη γυάλινων συσκευασιών στους πράσινους κάδους.

Συνολικά εξυπηρετούνται 350 επιχειρήσεις με την τοποθέτηση 97 ειδικών κάδων ανακύκλωσης γυαλιού σε κοινόχρηστους χώρους στην πόλη και ακόμη επτά επιχειρήσεις (ξενοδοχεία-κέντρα διασκέδασης) με εξοπλισμό τοποθετημένο σε ιδιωτικό χώρο.

Επιπλέον θα συνεχιστεί η ενημέρωση των επαγγελματιών με επισκέψεις στο σύνολο των εξυπηρετούμενων επιχειρήσεων όπου παράλληλα θα διανέμεται ενημερωτικό έντυπο το οποίο τυπώθηκε σε συνεργασία και χορηγία της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.).

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
ανακυκλωση γυαλιου θεσσαλονικη, ανακυκλωση γυαλιου θεσσαλονικη τιμες
Τυχαία Θέματα