Αυστηροί έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας

Ειδική αστυνομική δράση για την καταπολέμηση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε χθες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών.

Συγκεκριμένα από τους 38 παράνομους μικροπωλητές που προσήχθησαν τέσσερις συνελήφθησαν , ενώ κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου.

Οι συλληφθέντες είναι δύο υπήκοοι Αφγανιστάν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ένας υπήκοος Μπαγκλαντές κι ένας υπήκοος Πακιστάν για κατοχή συνολικά 410 πακέτων λαθραίων τσιγάρων.

Οι

έλεγχοι διενεργήθηκαν από τις 7 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, στην περιοχή του Θησείου, στις οδούς Γερανίου, Αναξαγόρα, Ζήνωνος, Κεραμεικού, Αγίου Κωνσταντίνου, Πειραιώς και στη λαϊκή αγορά της Ιεράς Οδού.

Επίσης, κατασχέθηκε: μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου τα οποία παρέλαβαν εννέα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.

Εν τω μεταξύ, σε μια παράλληλη αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, που έγινε χθες το βράδυ, προσήχθησαν συνολικά 220 άτομα, από τα οποία πέντε συνελήφθησαν. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών και δύο σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα