Αδικημένος ο Αστέρας

Σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στην διάρκεια του αγώνα., μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Παναθηναϊκού με το ισόπαλο 2-2 ενώ οι πράσινοι προβλημάτισαν και πάλι με την εμφάνιση τους, ενώ οι Αρκάδες μπορούν να είναι απογοητευμένοι από το "X" στην Λεωφόρο.
Απογοητευμένος από την ισοπαλία στην Λεωφόρο με 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Αστέρας Τρίπολης με τους Αρκάδες

να βλέπουν μια πολύ καλή και μεστή τους εμφάνιση να μην συνδυάζεται από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μάλιστα ακόμα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 με την λήξη του πρώτου 45λεπτου το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί.

Και αυτό γιατί σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό που πέρα από τα δυο γκολ του Μπεργκ και άλλη μια ευκαιρία του Σουηδού δεν μπόρεσε να απειλήσει τους Αρκάδες. Οι οποίοι την ίδια στιγμή πλην των δυο γκολ του Μπαράλες είχαν και ένα δοκάρι με τον Γιαννιώτα ενώ σε όλο το παιχνίδι ήταν κυρίαρχοι.

Κάτι που δείχνουν και οι 23 τελικές έναντι 7 του Παναθηναϊκού κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Λεωφόρο αλλά και η κατοχή της μπάλας που ήταν υπέρ τους.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Λεωφόρου Αλεξάνδρας"

Διαιτητής: Αθ. Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Αλ. Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κ. Χασάν (Ξάνθης)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (24' Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς, Κλωναρίδης (62΄Δώνης), Μπεργκ.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83' Κουρμπέλης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μάσα, Μουνάφο (71' Μουνάφο), Ρόλε, Λούι, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (87' Πάρα), Μπαράλες

Γκολ: 6'-45' Μπεργκ/68'-72' Μπαράλες

Κίτρινες: 53' Πράνιτς, 66' Ταυλαρίδης, 71' Σίλντενφελντ/43' Ιγκλέσιας, 73' Σανκαρέ

Keywords
Τυχαία Θέματα