Αχμέτι για ΠΓΔΜ, ΕΕ

«Θεωρώ ότι η "Μακεδονία" βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ιστορική επιλογή : ενσωμάτωση (σ.σ. στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ) ή απομόνωση» υπογραμμίζει σε δήλωση του ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι, ενόψει της σημερινής επίσκεψης του στην Αθήνα και της συνάντησης με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η απομόνωση προκαλεί

σοβαρές πληγές και αβέβαιο μέλλον για όλους μας ενώ η ενσωμάτωση δημιουργεί ασφαλές μέλλον και μας εξασφαλίζει την πρόοδο . Εγώ και τα μέλη του κόμματος μας επιλέξαμε την ενσωμάτωση. Γι΄αυτό το λόγο επισκέφθηκα πρόσφατα την Ουάσιγκτον και σήμερα βρίσκομαι στην Αθήνα. Είμαι αποφασισμένος να πάω οπουδήποτε είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί ο υψηλός αυτός στόχος.Εμείς απλώς πράττουμε το έργο μας, επειδή ακριβώς κάτι τέτοιο αποτελεί υποχρέωση μας» συμπλήρωσε ο κ.Αχμέτι σε δήλωση του στην σημερινή εφημερίδα των Σκοπίων «Βεστ» ( Vest ).

Η επίσκεψη του κ.Αχμέτι στην Αθήνα και η συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι με τον κ.Βενιζέλο προβάλλεται από όλα τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα