Φάκελος-βόμβα εξερράγη στο σπίτι δικαστικού (upd)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 23:12

Πανομοιότυπος με άλλους φακέλους οι οποίοι έχουν σταλεί στο πρόσφατο παρελθόν στο πλαίσιο της συνεργασίας FAI-Πυρήνων της Φωτιάς είναι ο φάκελος, που ανεφλέγη το βράδυ της Κυριακής σε σπίτι δικαστικού στο Χολαργό, σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δικαστικός ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας.

Ο φάκελος περιείχε ένα ντοσιέ μέσα στο οποίο βρισκόταν ο μηχανισμός ανάφλεξης, με πυρίτιδα από κυνηγετικό φυσίγγιο καθώς και συστοιχία

οκτώ μπαταριών 1,5 βολτ.

Τον παρέδωσε στο δικαστικό μία γειτόνισσά του, που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε.

Μόλις ο δικαστικός παρέλαβε τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Κατά πληροφορίες, ως αποστολέας αναγράφεται η μη κυβερνητική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό από πού εστάλη.

Ο φάκελος παρελήφθη από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και εξετάζεται, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Νωρίτερα, το capital.gr μετέδιδε ότι ένας παγιδευμένος φάκελος, ο οποίος περιείχε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ανάφλεξης με πυρίτιδα κυνηγετικού φυσιγγίου, ανεφλέγη λίγο πριν τις 21:00 στο σπίτι δικαστικού στο Χολαργό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φάκελος αυτός βρισκόταν μέσα σε ένα ντοσιέ.

Από την ανάφλεξη δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα