Tο νέο κορίτσι του 007

Η Λέα Σεϊντού, το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ», θα είναι το νέο κορίτσι του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ.Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά, που ερωτεύτηκε η Αντέλ Εξαρχόπουλος στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ» - ενώ για τις φασιονίστας είναι το κορίτσι του αρώματος Candy της Prada -, τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς υποψηφιότητες για βραβεία

Σεζάρ και συνεργάζεται με σκηνοθέτες όπως ο Ταραντίνο («Αδωξοι Μπάσταρδη») και ο Γούντι Άλεν («Μεσάνυχτα στο Παρίσι»).

Η 29άχρονη Γαλλίδα είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία «Bond 24» (ενδεικτικός τίτλος της ταινίας μιας και δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί). Τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, με σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες, θα ξεκινήσουν το Δεκέμβριο του 2014.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Τζον Λόγκαν, ο οποίος - σε δηλώσεις που έκανε - άφησε να εννοηθεί ότι οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις που συνέβησαν στο «Skyfall», θα χρησιμεύσουν ως βάση και στη νέα ταινία καθώς πάνω τους θα στηριχθεί η καινούρια πλοκή. Η νέα περιπέτεια, με τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ, αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα