O Μίτσελ ψήφισε... Κασίγιας

Το δίλημμα που απασχολεί άπαντες στην Ισπανία είναι ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας ανάμεσα στον Ίκερ Κασίγιας και στον Ντιέγκο Λόπεθ, με αφορμή την απόφαση του Ζοζέ Μουρίνιο να εμπιστεύεται πλέον τον δεύτερο κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Marca πήρε θέση για το δίλημμα

και διάλεξε τον Κασίγιας.

Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι στην Μαδρίτη που δεν τους αγγίζει κανείς και αυτό επειδή το κέρδισαν. Ο προπονητής έχει πάντα την γνώμη του και την απόφασή του. Ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι καταπληκτικός όμως ο Ίκερ είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ο καλύτερος γκολκίπερ του κόσμου. Αυτή είναι η άποψή μου. Εγώ είχα ζητήσει να έρθει ο Λόπεθ στην Σεβίλλη. Οι επιδόσεις του ήταν σε άλλο επίπεδο από ότι είναι τώρα. Πάντως, ο Μουρίνιο μας αρέσει δεν μας αρέσει με όλους αυτούς τους τίτλους που έχει κατακτήσει η συμπεριφορά του είναι η ίδια. Και πριν και τώρα είναι το ίδιο περίεργη.

Στην Μαδρίτη βλέπω πως υπάρχουν εκείνη που είναι με την ομάδα της Ρεάλ και αυτοί που είναι εναντίον της. Βρίσκομαι σε απόσταση από την Ισπανία και δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν. Οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις στην ομάδα υπάρχουν εδώ και τρία χρόνια.Για τον Κονγκόμπια πιστεύω ότι έχει καλή πάσα και αξιόλογο σουτ. Τακτικά για την ηλικία του είναι καλός παίκτης με εξαιρετικές αγωνιστικές αρετές. Έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Βρέθηκε σε δύσκολες συνθήκες στην Σεβίλλη και δεν φοβήθηκε. Είναι παίκτης και για την Ρεάλ και για την Μπαρτσελόνα. Στην Σεβίλλη ήρθε σχεδόν τζάμπα. Εάν είχα χρήματα θα τον αποκτούσα. Θα τον αγόραζα. Κάποιοι τότε με κατηγόρησαν για την επιλογή. Νομίζω πως ήταν μία ώριμη κίνηση. Είναι ένας τοπ παίκτης και θα φτάσει στην ποδοσφαιρική ελίτ. Στην Σεβίλλη ήταν παίκτης-κλειδί για όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα