O Kάμπελ είχε κέφια



Με κορυφαίο τον Τζόελ Κάμπελ η Κόστα Ρίκα νίκησε με 3-1 την Ουρουγουάη, κάνοντας ανατροπή και έβαλε φωτιά στον όμιλο του θανάτου. Γκολ και ασίστ ο άσος του Ολυμπιακού (videos)
Share Tweet 0 σχόλια

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ 2014 είναι γεγονός, καθώς η Κόστα Ρίκα επικράτησε με 3-1 της Ουρουγουάης, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν
ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 και έκανε και ασίστ για το τελικό 1-3 από τον Ουρένια.

Την ανατροπή είχε ολοκληρώσει ο Ντουάρτε με κεφαλιά, ενώ η Ουρουγουάη είχε προηγηθεί με την εκτέλεση πέναλτι του Καβάνι, όμως στάθηκε εκεί και το... πλήρωσε.

Η Κόστα Ρίκα με 5 στην άμυνα (όπως και η Ολλανδία), έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία της επί της Ουρουγουάης , έχοντας μέχρι τώρα σε 8 ματς 6 ήττες και δύο ισοπαλίες.

Θυμίζουμε πως με αντιπάλους Ουρουγουάη, Αγγλία και Ιταλία στον όμιλο η Κόστα Ρίκα ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, έτσι ο όμιλος του θανάτου... παίρνει φωτιά.

Στο ματς μάλιστα της Ουρουγουάης με την Αγγλία δεν θα παίξει ο Μάξι Περέιρα, καθώς στο 9'4 πήρε την πρώτη κόκκινη της διοργάνωσης.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Αρένα Καστελάο"

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Αρέβαλο Ρίος, Γκαργκάνο (60' Άλβαρο Γκονσάλες), Στουάνι, Κριστιάν Ροντρίγκες (76' Αμπέλ Ερνάντες), Φορλάν (60' Λοδέιρο), Καβάνι.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (5-4-1): Κέιλορ Νάβας, Γκαμπόα, Ντουάρτε, Τζανκάρλο Γκονσάλες, Ουμάνια, Τζούνιορ Ντίας, Μπόρχες, Τεχέδα (74' Κουμπέρο), Μπράιαν Ρουίς (83' Ουρένια), Μπολάνιος (89' Μπαράντες), Τζόελ Κάμπελ.

Γκολ: 24' πέν. Καβάνι / 54' Τζόελ Κάμπελ, 57' Ντουάρτε, 84' Ουρένια

Κάρτες: 50' Λουγκάνο / 94' Μάξι Μερέιρα (κόκκινη)
Keywords
Τυχαία Θέματα