Σάντος: «Ποιά αδικία;»

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως μετά από μια ήττα με 3-0 κανείς δεν μπορεί να μιλά για αδικία, στάθηκε στην αδυναμία της Ελλάδας να πετύχει ένα γκολ παρά τις φάσεις που δημιούργησε και τόνισε την ανάγκη να βρεθούν οι αιτίες της ήττας.

Η ήττα με 3-0 απέναντι στην Κολομβία συνοδεύθηκε από τον προβληματισμό του Φερνάντο Σάντος, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας
αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης,

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως μετά από μια ήττα με 3-0 κανείς δεν μπορεί να μιλά για αδικία, στάθηκε στην αδυναμία της Ελλάδας να πετύχει ένα γκολ παρά τις φάσεις που δημιούργησε, τόνισε την ανάγκη να βρεθούν οι αιτίες της ήττας αλλά και την ανάγκη βελτίωσης ενόψει της συνέχειας:

"Όταν έχεις χάσει 3-0 δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη ή αδικία. Είναι σαν μην θέλεις να δεις κατάματα την αλήθεια. Από εκεί και πέρα είναι αλήθεια πως στο πρώτο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε το γκολ που δεχθήκαμε από μια φαινομενικά όχι και τόσο επικίνδυνη φάση, κυριαρχήσαμε στο ματς και είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε φάσεις.

Κάναμε καλή εμφάνιση και ναι, εκεί υπήρχε μια δόση αδικίας. Μπήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, φάγαμε ένα γκολ εξαιτίας μια αδράνειας σε ένα κόρνερ αλλά και πάλι είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε στην φάση του δοκαριού με τον Γκέκα.

Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, πώς γίνεται με τόσες καλές φάσεις να χάσαμε με 3-0. Υπάρχουν θετικά πράγματα που κρατάμε από το ματς, αλλά πρέπει να βρούμε γιατί χάσαμε και να βελτιωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια", ήταν τα λόγια του Φερνάντο Σάντος.
Keywords
Τυχαία Θέματα