«Money Back»

Με το σύνθημα «Μην το πετάς, έχει αξία», τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποκτούν νέα αξία, μετασχηματίζονται σε ένα νέο ανταλλακτικό νόμισμα και εξαργυρώνονται σε επιχειρήσεις πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Πρόκειται για το σύστημα «Money Back», που δημιούργησε ο Γιώργος Βεργάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης,
και κατάφερε να το κατοχυρώσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Η καινοτόμα ιδέα επεκτείνεται σιγά - σιγά σε όλη την Ελλάδα, και στην Αθήνα συνεργάζονται μέχρι στιγμής αρκετές επιχειρήσεις, από καφετέριες, κομμωτήρια, αρτοζαχαροπλαστεία μέχρι και καταστήματα υπόδησης και ένδυσης....

Την ιδέα υλοποιεί στην Ελλάδα το Κέντρο Προώθησης Πωλήσεων.  Τη φιλοσοφία  και τον τρόπο λειτουργίας του «Money Back» εξήγησε στο Μetropolis με τον Λεωνίδα Αντωνόπουλο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Προώθησης Πωλήσεων, Νίκος Ιμιρζιάδης, ο οποίος μίλησε στην Υβόννη Κλάπα.

Με λίγα λόγια:

Στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις Money Back μπορείτε να εξαργυρώνετε τα εισιτήρια σας πέρα και πάνω από οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά είδους του καταστήματος. Ακόμα και σε περιόδους εκπτώσεων.

Αν χρησιμοποιείτε για τις μετακινήσεις σας εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών (λεωφορείο / μετρό / ηλεκτρικός / προαστιακός / τραμ), εξαργυρώστε τα άμεσα κάνοντας τις καθημερινές σας αγορές σε επιχειρήσεις με χαμηλές αξίες προϊόντων, π.χ. Super Market, Αρτοζαχαροπλαστεία, Snack Cafe, Εστίαση κ.λ.π.

Αν χρησιμοποιείτε για τις μετακινήσεις σας εισιτήρια υπεραστικών συγκοινωνιών (ΚΤΕΛ / τρένο / πλοίο / αεροπλάνο) εξαργυρώστε τα προγραμματίζοντας τις αγορές σας σε επιχειρήσεις με υψηλές αξίες προϊόντων, π.χ. Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά είδη, Οπτικά, Καλλυντικά κ.λ.π.

Μπορείτε όμως να εξαργυρώνετε όλα τα είδη εισιτηρίων που διαθέτετε σε όλες τις επιχειρήσεις, π.χ. κάνω τις αγορές μου από μια συμβεβλημένη επιχείρηση, δικαιούμαι αφαίρεση εισιτηρίων αξίας 5 EURO και δίνω εισιτήριο πλοίου αξίας 20 EURO.

Στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις Money Back μπορείτε επίσης να εξαργυρώνετε τα εισιτήρια σας ανεξαρτήτως του τρόπου που επιλέγετε να εξοφλήσετε το λογαριασμό αγορών σας.

Φροντίστε πάνω στις αποδείξεις που παίρνετε από τα συμβεβλημένα καταστήματα (όταν κάνετε Money Back) να αναγράφεται πάντοτε η αξία της εξαργύρωσης, είτε με την περιγραφή Money Back εισιτήριο - είτε με το πρόσημο πλην (-). Θα σας χρειαστεί στο μέλλον!

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 110 ενεργοποιημένα καταστήματα σε όλες τις περιοχές της Αττικής, όπου οι επιβάτες/καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν ήδη τα χρησιμοποιημένα τους εισιτήρια.

Υπάρχουν ακόμα 100 καταστήματα που έχουν συμφωνήσει για την ένταξή τους στο MONEY BACK και θα ενεργοποιηθούν άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να ενημερωθείτε για τα καταστήματα στην Αθήνα που είναι συμβεβλημένα με το σύστημα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.moneybacksystem.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα