Mama Relax, Αιθέριο έλαιο λεβάντας Λούβρης Βοίου Κοζάνης, Γευστικό οδοιπορικό

Μία εξαιρετική συζήτηση για το αιθέριο έλαιο λεβάντας και τις ιδιότητές του, είχαμε χθες, στο Δια Χειρός, με τον Βασίλη Τζίντζο. Ξεκίνησε την καλλιέργεια λεβάντας πριν από δύο χρόνια σε μία έκταση οικογενειακή στην Κοζάνη και πλέον έχει την πρώτη σοδειά. Με προσωπική δουλειά, μελέτη και έρευνα, τώρα έχει ήδη προχωρήσει στην επεξεργασία και παραγωγή αιθέριου ελαίου. Αιθέριο έλαιο λεβάντας Λούβρης Βοίου Κοζάνης ... φαίνεται και ακούγεται σαν μία μεγάλη ευκαιρία

καθώς σε άνθηση βρίσκονται όλες οι νέες καλλιέργειες. Ωστόσο ο Βασίλης Τζίντζος δίνει και συμβουλές για το πως μπορεί και πρέπει κάποιος να κινηθεί για να μπορέσει να δει αποτελέσματα.

Στο Δια Χειρός γνωρίσαμε επίσης χθες τη Μάρθα Σακκά Παπακώστα από το Mama Relax. Μας μίλησε για το μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό από μαμάδες για μαμάδες. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια, με πολλές προτάσεις , οδηγίες για κατασκευές, παιχνίδια, χειροποίητα, γυναικεία θέματα, γονεϊκά θέματα και θέματα χρηστικά με πολλές πληροφορίες για τα παιδιά.

Η συνταγή της ημέρας ήταν γλυκό ψυγείου με γιαούρτι από τη Δήμητρα Τζιάννου και το Γευστικό Οδοιπορικό.

Ακολουθεί η εκπομπή σε mp3.

Keywords
Τυχαία Θέματα