Mad Max: Fury Road

Το Mad Max: Fury Road είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα κινηματογραφικά projects της επόμενης χρονιάς το οποίο φαντάζει πολλά υποσχόμενο και όπως θα διαπιστώσετε και από το παρακάτω trailer που κυκλοφόρησε σήμερα.

Ο Miller αποκαλεί τη νέα ταινία Mad Max που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Tom Hardy ως ένα "διαρκές κυνηγητό" και την χαρακτηρίζει ως μία

προέκταση της πρώτης ταινίας Mad Max, χωρίς ωστόσο να συνδέεται με τα γεγονότα των προηγούμενων ταινιών. Στο επίκεντρο και πάλι βρίσκεται ο ήρωας Max Rockatansky, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν εφιαλτικό και εξαιρετικά άγριο κόσμο που μόνο οι δυνατοί, αλλά και οι πιο τυχεροί, μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Miller τονίζει ότι ο χαρακτήρας του Max θα είναι διαφορετικός από το ρόλο που έπαιξε ο Mel Gibson, καθώς ο νυν πρωταγωνιστής Tom Hardy θέλησε να προσθέσει ορισμένες προσωπικές πινελιές στο ρόλο, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική παρουσία της Charlize Theron, η οποία υποδύεται την σκληροτράχηλη μαχήτρια Imperator Furiosa. O Miller αναφερόμενος στη υπόθεση της νέας ταινίας του Mad Max τόνισε ότι θα περιστρέφεται γύρω από τα ίδια θέματα και προβλήματα, που αποτέλεσαν τους κεντρικούς άξονες του story των προηγούμενων ταινιών.

VIDEO:

ΠΗΓΗ:digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα