Iσοπαλία στο Καυτατζόγλειο

Τον πρώτο εντός έδρας βαθμό στην φετινή Super League πήρε ο Ηρακλής το Σάββατο το απόγευμα στην αναμέτρηση με την Ξάνθη με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 σε ένα ματς που κυρίως στο δεύτερο μέρος τα είχε όλα. Γκολ, δοκάρι, νεύρα και αποβολές.
Το παιχνίδι είχε πολύ λίγες φάσεις και κακό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση ήταν καλύτερη με περισσότερες ευκαιρίες, γκολ και θέαμα από τις δυο ομάδες ενώ και οι δυο προπονητές με τις κινήσεις τους έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του σκορ. Μετά την ισοπαλία στο Καυταζόνγλειο ο Ηρακλής έφτασε τους πέντε βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές ενώ οι Ακρίτες έχουν έναν βαθμό παραπάνω.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καυταζόνγλειο Στάδιο

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών)

4ος: Θάνος (Γρεβενών)

Γκολ: 71' Βέλλιος/62' Λουσέρο

ΗΡΑΚΛΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μακρής, Ρομάνο (67' Κυριακίδης), Λαζάρ, Τσιλιανίδης (67' Βέλλιος), Πασάς (89' Χαντί), Λουκίνας.

SKODA ΞΑΝΘΗ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Τσέναμο, Μπέρτος, Ουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Ερέα (86' Μπαξεβανίδης), Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (89' Λισγάρας), Σολτάνι, Καπετάνος (58' Βασιλακάκης).

Κάρτες: 19' Ρομάνο, 80' Πασάς, 83' Λάζαρ /7' Φλίσκας, 14' Χερέα, 83' Σολτάνι, 90+ Μπέρτος

Κόκκινες: 83' Σολτάνι
Keywords
Τυχαία Θέματα