Πεντάρα στη Μυτιλήνη

Παίζοντας το καλύτερο παιχνίδι της στην Super League, η ΑΕΛ Καλλονής διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στην Μυτιλήνη και άρχισε να ανασαίνει βαθμολογικά.
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη έτσι ώστε να "καθαρίσει" τον Παναιτωλικό και να πάρει το τρίποντο. Μόλις στο 34ο λεπτό το σκορ ήταν στο 4-0, οπότε οποιαδήποτε κρητική για τη συνέχεια
είναι περιττή. Οι γηπεδούχοι κράτησαν έξυπνα τη μπάλα και μάλιστα πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα στο δεύτερο μέρος, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός ήταν τραγικός αμυντικά, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Ουάρντο δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά έμεινε στον πάγκο μέχρι το 65ο λεπτό. Από την ώρα που μπήκε οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και μάλιστα από φάουλ που κέρδισε ο Αιγύπτιος μείωσαν με 5-1.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Ταρλάς"

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Δόσης (Αθηνών)

4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης (Μπουρούς 69'), Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Ελλακόπουλος (Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου (Μπαργκάν 61'), Μανούσος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πόντες): Στεφανάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάκος (Ρομέρο 29'), Μάρκος Πάουλο, Ντάνι Μπεχαράνο, Καπέλ, Βιγιαφάνες (Ουάρντα 65'), Μαρκόφσκι (Βασιλείου 54').

Γκολ: Ελλακόπουλος (σουτ 10'), Γεωργίου (σουτ 22', σουτ 27'), Αντέτζο (κεφαλιά 34'), Μανούσος (σουτ 63') -- Πάουλο (83' φάουλ).

Κάρτες: Γεωργίου (κίτρινη 27'), Ντιέγκο Μπεχαράνο (κίτρινη 48'), Μανούσος (κίτρινη 68'), Κρολ (κίτρινη 79')
Keywords
Τυχαία Θέματα