H HP εγκαταλείπει τα σχέδια για RT ταμπλέτες

Η HP υποχωρεί με «ελαφράπηδήματάκια» από τα σχέδιά της ναπαρουσιάσει Windows RT ταμπλέτες, δηλαδή,Windows 8 για συσκευές με επεξεργαστή ARM. Κιαυτό γιατί τα «έχει πάρει» με τηνανακοίνωση του Microsoft Surface. Και δεν είναιη μόνη.

Η ανακοίνωση τουMicrosoft Surface έκανε πολλούς κατασκευαστέςπου συνεργάζονται με την Microsoft να

θυμώσουνκαι η λέξη αυτή είναι η ευγενέστερη πουμπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Οισυμφωνίες που υπέγραφε η Microsoft με αυτούς,αφορούσαν τη συνεργασία ώστε ο κάθεένας να σχεδιάσει την παραγωγή τουλάχιστον2 tablet με Windows 8 για κάθε τύπο επεξεργαστήπου χρησιμοποιούν. Κάθισε μαζί τους καιτους βοήθησε στον σχεδιασμό των συσκευώντους και… μετά; Μετά πήρε τα πλέονκαινοτόμα στοιχεία από τον σχεδιασμότους και έφτιαξε το Microsoft Surface και οικατασκευαστές έμειναν….

Όχι μόνο η εταιρείατους «έριξε» όσον αφορά τα σχέδια τωνtablets τους, αλλά τους υποχρεώνει ναπληρώνουν και 60 δολάρια ανά συσκευή γιατην χρήση του λειτουργικού, πράγμα πουδεν χρειάζεται να κάνει η Microsoft φυσικά,γιατί το λειτουργικό της είναι δικότης. Έτσι, ανακοινώνοντας το Surface ηεταιρεία έχει άμεσο πλεονέκτημα έναντιόλων των άλλων εταιρειών που αρχικάδέχτηκαν να μπουν στο πρόγραμμα tabletsτων Windows RT ειδικά.

Αδικείτε λοιπόν την HPπου αποφάσισε τελικά να μην ασχοληθείκαι να κάνει «πίσω», επενδύονταςπερισσότερες εργατοώρες και προοπτικέςσε ένα άλλο λειτουργικό, το Android, που δενέχει τόσο «σφιχτές» συμφωνίες χρήσης;

Πηγή: digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα