Europa League:Ξάνθη-Σταντάρ Λιέγης

Η Skoda Ξάνθη φιλοξενεί την Σταντάρ Λιέγης στα Πηγάδια για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, NS1), θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην φάση των play-off.

Η Ξάνθη είναι αισιόδοξη για την πρόκριση και αναμένεται να έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, απέναντι στην ομάδα της Λιέγης.

Η Skoda αναμένεται να ξεκινήσει με σύστημα 4-2-3-1 με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βάλλα και Γούτα. Δεξί μπακ θα είναι ο Κομεσίδης και αριστερό ο Παϊτο.
Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Ντιέ με τον Μπαξεβανίδη, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μάνταλος, στα δεξιά ο Μαρέν και αριστερά ο Μαρσελίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βασιλακάκης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Σταντάρ δεν έχει κατασκοπεύσει σχεδόν καθόλου την Ξάνθη, αφού ο προπονητής της Γκι Λουζόν μόλις χθες παρακολούθησε κάποια video της ακριτικής ομάδας. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα ξεκινήσει με σύστημα 4-4-2 και τον Καβασίμα κάτω από την εστία. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Οπάρε, Αρσλανάγκιτς, Σιμάν, Ιαντόλι, ενώ στη μεσαία γραμμή θα χρησιμοποιηθούν οι Ναγκάι, Σισέ, Μαρκέ, Μπουλό και μπροστά θα βρίσκονται ο Ντε Καμάργκο με τον Εζέκιελ. Στην αποστολή είναι και οι Ουμπέρ, Βαν Ντάμ, Κανού, Μπάγιενς, Μπια, Ζούκοφ, Ρέζα και Μπατσουαγί.

Keywords
Τυχαία Θέματα