Euroleague:Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Το κίνητρο που ήθελαν βρήκαν στον Παναθηναϊκό, καθώς με νίκη απόψε επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ανεβαίνουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους, μετά την εκτός προγράμματος ήττα της Ρεάλ από την Καντού.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε το βράδυ (10:00 μ.μ.) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Και αυτό γιατί η Καντού, έβαλε το χεράκι της και επικράτησε χθες το βράδυ της Ρεάλ στην Ιταλία. Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του

έχουν την ευκαιρία να πάρουν απόψε την 6η νίκη τους στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας και με ρεκόρ 6-3, όχι μόνο να φτάσουν τους Μαδριλένους, αλλά να τους βάλουν και από.. κάτω λόγω των μεταξύ τους αναμετρήσεων.
Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι πράσινοι να νικήσουν την Φενέρ. Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι «καίγεται» για τη νίκη και άπαντες στην ομάδα του «τριφυλλιού» θεωρούν δεδομένο πως οι Τούρκοι θα κάνουν τα πάντα για να φύγουν με το «διπλό» από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αλλά και του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος δεν έχει πλέον ενοχλήσεις στον αγκώνα του και θα είναι κανονικά στην δωδεκάδα της ομάδας του. Στη δωδεκάδα θα είναι και ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος όμως λόγω των πόνων που είχε στο γόνατό του χθες προπονήθηκε πιο χαλαρά και είναι στο χέρι του Πεδουλάκη για το αν θα τον χρησιμοποιήσει και πόσο.

Το γεγονός της αποψινής βραδιάς είναι και ο Μάικλ Μπατίστ. Ο Αμερικανός επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά και μάλιστα ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να έχει ετοιμάσει μια μικρή γιορτή ώστε να πει με τον τρόπο της το δικό της «ευχαριστώ» για όσα προσέφερε ο παίκτης στον σύλλογο τα χρόνια που φόρεσε την «πράσινη» φανέλα.


Η περιπέτεια του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με τη σύλληψη του για χρέος προς την εφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την απελευθέρωση του και έτσι απόψε το βράδυ θα να είναι κανονικά στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα