Euroleague:Μπεσίκτας-Ολυμπιακός

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο TOP 16 της Ευρωλίγκας θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο «Αμπντί Ιπεκτσί» την Μπεσίκτας, για την 9η αγωνιστική.
Μετά το Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, πέρασε από τη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι και απόψε (20:00, Novasports 3) ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να νικήσει

και στην Κωνσταντινούπολη στο ματς με την Μπεσίκτας, για την 9η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ήδη τέσσερις συνεχόμενες νίκες στον έκτο όμιλο, όμως η αναμέτρηση στο «Αμπντί Ιπεκτσί» κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, καθώς οι πρωταθλητές Τουρκίας μετρούν μόνο ήττες στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης και όπως είναι φυσικό θέλουν και εκείνοι το ροζ φύλλο για λόγους γοήτρου.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πέραν φυσικά τον τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη. Το νέο πρόσωπο στην «ερυθρόλευκη» αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς, Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του απόψε το βράδυ.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει δύο σοβαρά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Το ένα ακούει στον Κέρτις Τζέρελς,ο οποίος έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ και το άλλο, Ντάνιελ Γιούιν, που τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς για το τουρκικό πρωτάθλημα και θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία), Αντόνιο Κόντε (Ισπανία) και Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα