'Eλαμψε ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' στο παιχνίδι που άνοιξε την 5ης αγωνιστική. Ντε Μπλάσις, Καράσκο οι σκόρερ, δεν άντεξαν την πίεση οι Λέσβιοι που έπαιζαν από το 24' με 10 παίκτες.Η ΑΕΛΚ έχασε για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αγώνα στην Σούπερ Λίγκα, ενώ παράλληλα δέχθηκε και για πρώτη φορά πάνω από ένα γκολ. Η αποβολή στο 24' αποδείχθηκε καθοριστική στην παρθενική της κόντρα με τον Αστέρα. Πλέον κοιτά την επόμενη
αγωνιστική που την φέρνει να υποδέχεται- και πάλι ως τυπικά γηπεδούχους -τον Ατρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του Αστέρα αποθέωσαν τον Εμανουέλ Περόνε την ώρα που μπήκε αλλαγή. Μια όμορφη στιγμή από τον κόσμο των γηπεδούχων που αναγνώρισαν την προσφορά του Αργεντινού τα δύο τελευταία χρόνια στον αρκαδικό σύλλογο.

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Καιρός: Ασθενής βροχή

Διαιτητές: Κουκουλάκης, Μπαλτάς, Βλάσσης

Αστέρας (Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Κοντοές, Πιπίνης, Ζησόπουλος (59' Καράσκος), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (66' Κάφα), Ναβάρο (80' Εντό), Χουάνμα.

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (30' Γκάσιτς), Λεοζίνιο, Χουάνλου (79' Σιλιγαρδάκης), Καζάκης, Μανούσος (75' Περόνε).

Γκολ: 69' Ντε Μπλάσις, 91' Καράσκο

Δοκάρι: 40' Χουάνμα

Κίτρινες κάρτες: 27' Γκόιαν, 42' Πιπίνης - 15' Αναστασιάδης, 42' Σιδεράκης, 55' Χωριανόπουλος, 67' Χουανλού

Κόκκινες κάρτες: 24' Αναστασιάδης (2η κίτρ.)
Keywords
Τυχαία Θέματα