Νέα 48ωρη απεργία στο Δημόσιο

Την πραγματοποίηση νέας 48ης απεργίας την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη αποφάσισε το απόγευμα του Σαββάτου η Γενική Συνέλευση της ΑΔΕΔΥ.

Οι εκπρόσωποι των Δημοσίων Υπαλλήλων βρίσκονται σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ για την μετατροπή της Τρίτης σε γενική απεργία, ενώ προγραμματίζουν από κοινού συλλαλητήριο

στις 10.30 το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Παράλληλα οι Ομοσπονδίες μέλη της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω κινητοποιήσεις ανά κλάδο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων και τον Οκτώβριο.

Στο μέτωπο της Παιδείας, διήμερη απεργιακή κινητοποίηση για την Δευτέρα και Τρίτη έχουν εξαγγείλει οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης. Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ θα επανεξετάσουν τη στάση τους, σε νέες συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη.

Την προκήρυξη νέας 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, για αύριο Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αύριο, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Keywords
Τυχαία Θέματα