Drinks Conference 2015

Tο πρώτο B2B Συνέδριο για τον κλάδο του κρασιού, της μπύρας και των υπόλοιπων αλκοολούχων ποτών, το Drinks Conference 2015, διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, το %Vol Drinks magazine και η Boussias Communications.

Τα τελευταία χρόνια οι μεταβολές στον κλάδο του κρασιού, της μπύρας και των ποτών είναι πολλές και καθοριστικές για την ελληνική οικονομία. Οι τάσεις των καταναλωτών αλλάζουν διαρκώς

ενώ οι παραγωγοί καλούνται να προσαρμόζονται στις νέες ανάγκες, τα εργαλεία προώθησης και επικοινωνίας ανανεώνονται και προσφέρουν καινούριες δυνατότητες ενδυνάμωσης της αγοράς. Οι συνεχείς αλλαγές στο φορολογικό σύστημα και η υπερφορολόγηση έφεραν μείωση της παραγωγής και της κατανάλωσης, επηρεάζοντας παράλληλα, τις εισαγωγικές επιχειρήσεις και όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των αλκοολούχων.

Ταυτόχρονα, εμφανίζονται καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες διευκολύνουν ή ελαφρύνουν οικονομικά τις εταιρείες παραγωγής οίνων, μπύρας και αποσταγμάτων. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται καθημερινά στο επίκεντρο του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Στόχος του Drinks Conference 2015 είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες με όλες εκείνες τις έγκυρες πληροφορίες, που αφορούν τα νούμερα της αγοράς, τις προοπτικές, τους τρόπους επικοινωνίας, τις στρατηγικές marketing, τις φορολογικές εξελίξεις, τη διανομή, τη σημασία των επιδοτήσεων και τις νεότερες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να βελτιώσουν τα κρίσιμα σημεία του κλάδου.


Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων ειδικών, decision makers, και με θεματολογία που καλύπτει τα ενδιαφέροντα και των τριών «συγγενών» κλάδων, το Drinks Conference 2015, μέσω έγκυρων ερευνών και αναλύσεων και με παρουσία ελληνικών και διεθνών Case Studies, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ελληνική αγορά αλκοολούχων, ενώ θα δώσει λύσεις για πρακτικές σωστής προώθησης των προϊόντων, για τις πωλήσεις, τις καινοτομίες, αλλά και τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Καταξιωμένοι ομιλητές, που ενδεικτικά θα προέρχονται από ερευνητικές εταιρείες όπως η ICAP, η Nielsen και η Focus, από τα αρμόδια υπουργεία, από οινοποιεία, από εταιρείες παραγωγής μπύρας, αποσταγμάτων και ποτών, από εισαγωγικές εταιρείες και εταιρείες διανομής, καθώς και από τους σημαντικότερους κλαδικούς συνδέσμους, θα παρουσιάσουν τα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα στοιχεία της αγοράς και θα αναλύσουν όλες τις νέες τάσεις.

ΙNFO:

Παρασκευή 12 Ιουνίου
Αμφιθέατρο Maroussi Plaza
Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού 15125 Μαρούσι

Keywords
Τυχαία Θέματα