Bαθαίνει τo ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισαν στη Βουλή τα προαπαιτούμενα έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό η συνεδριακή διαδικασία. «Υποχρέωση όλων μας είναι να περιφρουρήσουμε την ενότητα του κόμματος»

δήλωσε χαρακτηριστικά. «Το "όχι" μπορεί η κυβέρνηση να το παραμέρισε όμως δεν σημαίνει ότι νικήθηκε» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Παραγωγικής ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στην πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Το όχι δεν ηττήθηκε, συνεχίζουμε» που διοργάνωσε η ιστοσελίδα iskra στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους ο κ Λαφαζάνης τόνισε ότι η παρουσία σας ξεπερνά τις προσδοκίες μας , ο Πανελλήνιος είναι μικρός για να χωρέσει το μεγάλο όχι . Πρέπει το ΌΧΙ να το πούμε μέχρι τέλους"

Παρόντες στην εκδήλωση είναι βουλευτές του σύριζα που πρόσκεινται στην αριστερη πλατφόρμα και ο Μανώλης Γλέζος .

Η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη στις 16.00 για διαδικαστικού χαρακτήρα ζητήματα.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έγινε συζήτηση ουσίας, και κατατέθηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις για την αποτίμηση της εξάμηνης διαπραγμάτευσης, αλλά και για την θέση του ΣΥΡΙΖΑ και μιας κυβέρνησης με κορμό την αριστερά μέσα στους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί στην ερωζώνη. Έγινε μια συζήτηση, κατά την οποία τέθηκαν πολλά ερωτήματα και απόψεις, για την μέχρι τώρα αλλά και την μελλοντική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε κομματική πηγή.

Η μεγάλη "μάχη" αναμένεται να δοθεί στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά πληροφορίες θα συνεδριάσει την προσεχή Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα