Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα ειδικών από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι το 9.50

Πρώτη επιλογή για το Freetips247.com αποτελεί το ματς των Χωρικών με τους Κόκκινους .

Η Άστον Βίλα μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League επικεντρώνει τις προσπάθειες της, στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Champions League έπειτα από 42 χρόνια. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν σκόραρε στα εκτός έδρας παιχνίδια

με Μπράιτον (1-0) και Ολυμπιακό (2-0), όμως στο Βίλα Παρκ εδώ και δύο μήνες σκοράρει το λιγότερο δύο γκολ ανά αγώνα.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ μετράει αντίστροφα αναφορικά με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της. Μάλιστα, εσχάτως εμφανίζει μια πιο χαλαρή προσέγγιση στα παιχνίδια της.

Οι Κόκκινοι δέχθηκαν από δύο γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια απέναντι σε Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ. Η Άστον Βίλα, από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League τούτη τη χρονιά, δύναται να προκαλέσει προβλήματα στην Λίβερπουλ και το ενδεχόμενο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.25 δεν θεωρείται απίθανο.

Δεύτερη επιλογή μας, το ματς μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι Μπλαουγκράνα δείχνουν συνεπείς το τελευταίο διάστημα στο Μονζουίκ, καταγράφοντας απανωτές νίκες. Από την άλλη πλευρά οι Βάσκοι μάχονται για την έκτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Europa League. Αν τερματίσουν στην έβδομη, θα πάρουν μέρος στο Conference League.

Η ομάδα του Τσάβι μπορεί να επανέλθει στα τρίποντα μετά την ήττα από τη Zιρόνα, όμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα είναι ικανή να βρει δίχτυα. Θα στραφούμε σε anytime scores, επιλέγοντας 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε την τριάδα με τα ειδικά στοιχήματα με το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Μόντσα.

Με το μυαλό στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό η Φιορεντίνα που αγωνίζεται με επιθετική φιλοσοφία.

Η ομάδα της Φλωρεντίας μπορεί να θεωρείται δυσκολοκατάβλητη στο Αρτέμιο Φράνκι όμως έχει γκελάρει με αντιπάλους όπως οι Τζένοα, Ουντινέζε και Έμπολι. Από την άλλη πλευρά η Μόντσα μπορεί να μην έχει νικήσει εδώ και έξι αγωνιστικές, ωστόσο έχει φέρει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ στις έξι τελευταίες εξόδους της γνώρισε μόλις μια ήττα. Κόντρα στη Φιορεντίνα. η ομάδα του Ραφάελε Παλαντίνο είναι σε θέση να προηγηθεί ρισκάροντας παράλληλα σε πιθανή ισοπαλία με απόδοση 9.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φιορεντίνα - Μόντσα: Να σκοράρει πρώτη η Μόντσα και να λήξει ισόπαλο το ματς (απόδοση 9.50), 21:45 Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: Άστον Βίλα να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα (απόδοση 3.25), 22:00 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1 ή 3-1 ή 4-1 (απόδοση 4.85), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Keywords
Τυχαία Θέματα