Πίρσμαν: "Θέλω ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ στα ημιτελικά"

Ο Μαρβίν Πίρσμαν παραχώρησε συνέντευξη στο βέλγικο "hln.be", όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα ο ακραίος αμυντικός των Ηπειρωτών δήλωσε ότι θα ήθελε στα ημιτελικά έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό

στον τελικό της διοργάνωσης, αν φυσικά προκριθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πίρσμαν: Για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα: "Τα αποτελέσματά μας ήταν καλά μεν, αλλά κάναμε μία κοιλιά σε κάποια καθοριστικά ματς που υποκύπταμε συχνά σε πέναλτι ή δεχόμασταν εύκολα γκολ. Ό,τι έγινε, έγινε όμως, και δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο τέλος".

"Είμαι ικανοποιημένος από τη σεζόν που κάνω, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Η προσαρμογή μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήγε αρκετά ομαλά. Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Όλοι οι νέοι παίκτες εδώ έγιναν αμέσως αποδεκτοί".

Για την πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας: "Είναι από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες (ο Παναθηναϊκός) και ήταν τυχερός που δεν υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες που τον νικήσαμε 2 φορές στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου ήμασταν καλύτεροι κι έτσι προκριθήκαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου".

"Προσωπικά δεν ήταν έκπληξη αυτή η πρόκριση. Σε όλα τα ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί φέτος. Με τον Ολυμπιακό φέραμε ισοπαλία στην έδρα μας και χάσαμε στις καθυστερήσεις εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ μας νίκησε, αλλά ήμασταν και άτυχοι μαζί του. Όλα αυτά ενισχύουν την πεποίθησή μου ότι η πορεία μας στο κύπελλο θα συνεχιστεί".

"Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει τις επόμενες μέρες και αντίπαλός μας θα είναι κάποιος από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ. Ήδη κι εδώ που είμαστε η πορεία μας είναι επιτυχημένη. Θα προτιμούσα για τώρα ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στον τελικό".

"Πριν μερικά χρόνια με την Καμπούρ δεν είχαμε καταφέρει να περάσουμε στον τελικό γιατί αποκλειστήκαμε στα πέναλτι από την Άλκμααρ. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει φέτος αυτή η πρόκριση. Η θέα ενός τροπαίου θα μας προσφέρει ένα έξτρα κίνητρο".

Photo Credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα