Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης... reloaded τη 2η αγωνιστική των playoffs

Του έλειψε; Σε απίστευτο βαθμό... Τον χρειάζεται, μήπως και καταφέρει να... σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται στα playoffs για μία θέση στην πρώτη τετράδα κι ένα ευρωπαϊκό "εισιτήριο"; Δεδομένα... Και θα τον έχει! Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε εδώ και τρεις μήνες απ’ το πρόβλημα στους κοιλιακούς, έχασε έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος, αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη "επιστροφή", η οποία οριοθετείται χρονικά στη 2η αγωνιστική

των playoffs της Super League Interwetten.

Ο 27χρονος διεθνής μεσοαμυντικός, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον αγώνα της 12ης Δεκεμβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 12η αγωνιστική της Super League. Απουσίασε απ’ το ντέρμπι της 20ής Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι απ’ τα πρώτα τρία παιχνίδια του 2021. Κι απ’ τη στιγμή που δεν υπήρξε ανταπόκριση με το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολούθησε για ένα μήνα, στις 20 Ιανουαρίου υποβλήθηκε στο "Υγεία" σε "...λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών-κήλης".

Στο δρόμος της αποκατάστασης ήταν δύσκολος, όμως εδώ και λίγες ημέρες ο Κουρμπέλης έχει ανεβάσει το ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί με ασκήσεις ενδυνάμωσης, πισίνα κ.α. Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του "τριφυλλιού", μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο πως θα χάσει τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού στα playoffs της Super League (στις 20 ή 21 Μαρτίου), ωστόσο, θα έχει κι άλλο χρόνο να δουλέψει και να καλύψει το χαμένο έδαφος στις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, λόγω της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων. Με απώτερο στόχο να είναι διαθέσιμος στη 2η αγωνιστική των playoffs, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου.

Στο μεταξύ, από την προπόνηση της Τετάρτης (10/03) αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ προπονητικούς ρυθμού με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού κι ο Γιάννης Μπουζούκης, καθώς ξεπέρασε πλήρως τη διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατου, που τον κράτησε μακριά απ’ τα γήπεδα για 45 μέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα