Ντόρτμουντ – Σεβίλλη 2-2: Καθάρισε ο τρομερός Χάαλαντ στη ματσάρα και έδωσε την πρόκριση (vid)

Έσπασαν… καρδιές στη Γερμανία, εκεί όπου η Ντόρτμουντ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στη Σεβίλλη.

Η Ντόρτμουντ τα… χρειάστηκε κόντρα στη Σεβίλλη η οποία ισοφάρισε στο τέλος σε 2-2, με τους Γερμανούς ωστόσο να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Οι γηπεδούχοι είχαν το υπέρ τους 2-3 του

προηγούμενου ματς και με σωστή διαχείριση πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής; Ποιος άλλος; Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 35′ και στο 54′, στέλνοντας με το ενάμισι πόδι της ομάδα του στους «8». Μάλιστα, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 20 τέρματα στη διοργάνωση, σε ηλικία 20 ετών και 231 ημερών. Μάλιστα, το εν λόγω ρεκόρ το έχει πετύχει σε μόλις 14 συμμετοχές.

Ωστόσο, η Σεβίλλη αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να… πεθάνει, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο Εν Νεσιρί έκανε το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69’. Ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν είναι να φέρουν το ματς στα ίσια στο 90+6′ και πάλι με τον Εν Νεσιρί, όμως ήταν αργά.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Χιτς, Μόρεϊ, Εμρέ Τσαν, Χούμελς, Σουλτς, Ντιλέινι, Μπέλινγχαμ, Νταχούντ, Αζάρ (67’ Πάσλακ), Ρόις, Χάαλαντ.

Σεβίλλη: Μπουνού, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Φερνάντο (86’ Ράκιτιτς), Χορδάν (60’ Πάπου Γκόμες), Όσκαρ (79’ Τόρες), Οκάμπος (60’ Ντε Γιονγκ), Σούσο (86’ Μουνίρ), Εν Νεσιρί.

Erling Haaland in the Champions League:

2⃣0⃣
1⃣4⃣#UCL pic.twitter.com/6ME8psmgZT

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) March 9, 2021

jaaAaAaaAaAa! pic.twitter.com/Y1yj0zFvO7

— Borussia Dortmund (@BVB) March 9, 2021

Wenn du ihn brauchst, er ist da. pic.twitter.com/3sZKtyDPox

— Borussia Dortmund (@BVB) March 9, 2021

Borussia Dortmund are through to the quarter-finals of the UEFA Champions League #BVBSEV #UCL pic.twitter.com/Ho65O00ofT

— BVB Buzz (@BVBBuzz) March 9, 2021

Ολυμπιακός: Θύμισε τον τρόπο που πέρασε στους «16» (vid)

Παναιτωλικός: 95 χρόνια ζωής! (video)

Το άρθρο Ντόρτμουντ – Σεβίλλη 2-2: Καθάρισε ο τρομερός Χάαλαντ στη ματσάρα και έδωσε την πρόκριση (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα