Ολυμπιακός: Με τη γνωστή συνταγή κόντρα στην ΑΕΚ, το δίλημμα στην επίθεση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 13η αγωνιστική της Super League (13/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Μία μεγάλη μονομαχία καθοριστική

για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη σ' αυτήν την αναμέτρηση. Γνωρίζουν πως με τρίποντο θα μειώσουν στον ένα βαθμό από την δεύτερη θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ. Παράλληλα, δεν θα αφήσουν τον Παναθηναϊκό να απομακρυνθεί περαιτέρω.

Έτσι, μέσα στη διακοπή θα έχουν όλο τον χρόνια για δουλειά, ώστε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (21/22 Δεκεμβρίου) οι παίκτες του Μίτσελ να αντιμετωπίσουν με τους καλύτερους δυνατούς όρους το κυνήγι για την κορυφή της Super League.

"Πρέπει να είμαστε τακτικά και τεχνικά πάρα πολύ σωστοί. Να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως πρέπει και όπως κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά και να παίξουμε με εξυπνάδα.

Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά, αν δε συμβεί κάποιο απρόοπτο όπως στο παρελθόν" απάντησε ο Ισπανός προπονητής στην ερώτηση τι χρειάζεται η ομάδα του στο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το ντέρμπι. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε sold out και έτσι το Καραϊσκάκης θα "βράζει", με τον κόσμο των Πειραιωτών να βοηθάει την ομάδα του.

Με όλα του τα "όπλα" ο Μίτσελ, τα διλήμματα του Ισπανού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή. Ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε στη διάθεση του Μίτσελ μετά τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας ματς με τη Φράιμπουργκ. Επίσης στην αποστολή γύρισε και ο Ρέαμπτσουκ, ο οποίος ξεκουράστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Μαρσέλο συνεχίζει να είναι εκτός αποστολής, όπως και ο Βρσάλικο. Επίσης διαθέσιμοι απέναντι στην ΑΕΚ δεν είναι οι Μπα, Σισέ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακαρά Καμαρά, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε, όπως φυσικά και ο τραυματίας Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του, τα οποία πρόκειται να δημοσιοποιήσει λίγο πριν από την αναμέτρηση. Τα σχέδια του περιλαμβάνουν την γνωστή συνταγή, δηλαδή τον βασικό "κορμό" που έχει διαμορφώσει στα τελευταία παιχνίδια.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Το δίδυμο Ντόι - Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιστρέφει, ενώ στο ένα πλευρό θα αγωνιστεί ο Ρέαμπτσουκ. Στο άλλο άκρο μία θέση διεκδικούν Άβιλα και Βρουσάι.

Στον άξονα ο Ίνμπομ Χουάνγκ θα τοποθετηθεί στο πλευρό του Εμβιλά. Αυτοί οι δύο παίκτες θεωρούνται κομβικοί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, επομένως είναι... αχώριστοι. Ο Χάμες Ροντρίγκες θα κινείται μπροστά τους, με τον Μίτσελ επίσης να βασίζει πολλά στον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Όσον αφορά στην επιθετική τριάδα, ο Μπιέλ και ο Μασούρας έχουν το προβάδισμα. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο. Τέλος, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει προτεραιότητα για την κορυφή της επίθεσης, με τον Αραμπί να είναι επίσης πιθανός. Μην ξεχνάμε πως ο Μαροκινός τα πάει ιδιαίτερα καλά κόντρα στην Ένωση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα