Λουτσέσκου: "Ήταν αρκετά τυχερός ο Παναθηναϊκός, δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε"

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό και πως είναι αδικημένος από την ήττα που γνώρισε (1-2) βάσει της συνολικής εικόνας του, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τον τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της Nova.

"Παίζαμε με τον πρώτο της βαθμολογίας σήμερα, νομίζω ότι ήταν αρκετά τυχερός ο Παναθηναϊκός

και εμείς δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε από το σημερινό παιχνίδι. Δεν ξέρω τι είδους ανάλυση γίνεται αλλά νομίζω ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες με τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Παίζουν δύο ομάδες στο γήπεδο οπότε δεν μπορεί να υπάρχει μία απόλυτη κυριαρχία. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο 0-0, δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο 0-1, ακόμα και στο 1-1, για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και το δεύτερο γκολ.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι δημιούργησε πολύ λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με εμάς, μία ευκαιρία που προήλθε από μία μετάβαση από ένα δικό μας κόρνερ και ακόμα μία που ήταν το πρώτο γκολ, μία φάση στην οποία οι πλάγιοι αμυντικοί μας δεν αξιολόγησαν σωστά την κατάσταση και ήρθε αυτό το γκολ.

Νομίζω ότι ήταν τυχερός ο Παναθηναϊκός, ήμασταν αφελείς εμείς. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, νομίζω ότι δείξαμε στο τέλος ότι έχουμε τα επίπεδα φυσικής κατάστασης για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε απόλυτα στο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αμυνθεί με τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκε, κάτι που νομίζω ότι δεν αντιπροσωπεύει απόλυτα την εικόνα μίας ομάδας η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, ο τρόπος με τον οποίο αμύνθηκε", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για να προσθέσει με νόημα: "Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα της σεζόν για εμάς. Έλλειψη ωριμότητας, την ίδια όμως στιγμή δημιουργία ευκαιριών, καλό ποδόσφαιρο, ένταση.

Νομίζω ότι αν θέλουμε να κάνουμε μία καλή ανάλυση, δεν είναι μόνο οι ευκαιρίες τις οποίες δημιουργήσαμε αλλά και οι πιθανότητες που είχαμε αν είχαμε εκμεταλλευτεί διαφορετικά μία κατάσταση για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί μία φάση για εμάς, μία επαφή παραπάνω, μία επαφή λιγότερη, μία πάσα διαφορετικά.

Καταστάσεις που θα μας οδηγούσαν στο να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα και στην αντίπερα όχθη μία ομάδα, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δημιούργησε αυτές τις ευκαιρίες, τις λιγοστές και κατάφερε να πάρει τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα