Ίνγκασον: "Ονειρεύομαι από μικρή ηλικία τους ομίλους του Champions League, είναι στόχος μου στην Μίντιλαντ"

17:35 9/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποτέλεσε τα τελευταία 4,5 χρόνια έναν από τους στυλοβάτες της άμυνας του ΠΑΟΚ, όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών το φετινό καλοκαίρι, από τη στιγμή που η Μίντιλαντ έκανε μία πρόταση στην οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί ο Ισλανδός στόπερ.

Πλέον, η ομάδα την οποία θα υπερασπίζεται είναι αυτή της Δανίας, με τον Ίνγκασον να τονίζει μάλιστα κατά την πρώτη συνέντευξη

που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των "λύκων" πως αυτό που επιθυμεί είναι να πάρει μέρος στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην καριέρα του.

"Ακόμη δεν έχω καταφέρει να παίξω στους ομίλους του Champions League. Είναι το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη, είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και για μένα ειναι κάτι που το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, οπότε αυτός είναι ένας στόχος για μένα τώρα εδώ στην Μίντιλαντ", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του, για να προσθέσει με νόημα:

"Πιστεύω ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, δεδομένης της φιλοδοξίας του συλλόγου και της πορείας του, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά και υπομονή. Πιστεύω όμως ότι μια μέρα θα παίξω στο Champions League και ότι θα είναι με τη φανέλα της Μίντιλαντ. Όσο το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα