Καμαρά: "Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω"

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη είναι πλέον γεγονός, με τον επιθετικό από την Μαυριτανία να προσγειώνεται το βράδυ της Δευτέρας (16/8) στην Θεσσαλονίκη και να τυγχάνει θερμής υποδοχής από φίλους των κιτρίνων που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για το πρώτο καλωσόρισμα.

"Είμαι χαρούμενος που είμαι

εδώ. Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω. Θέλω να δικαιώσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Επόμενο πλέον βήμα για τον πρώην φορ της Φούλαμ είναι να περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να απομείνει το κομμάτι των υπογραφών, με τον πρόεδρο του Άρη Θοδωρή Καρυπίδη να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους Λονδρέζους για την απόκτησή του έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα τον κάνουν αυτόματα την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού συλλόγου.

Σημειώνεται πως ο Καμαρά έχει πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία της Φούλαμ και όλα δείχνουν πως θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, με τον Άκη Μάντζιο να ευελπιστεί ότι μέσω αυτού θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του στο κομμάτι που "πονάει": αυτό του σκοραρίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα