Πήρε “φωτιά” το twitter στην Τουρκία για Λόπες και Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα αύριο (17/08) τον μονοετή δανεισμό του Ρόνι Λόπες από τη Σεβίλλη. Ο 25χρονος μέσος θα δυναμώσει περισσότερο το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες πριν από λίγες μέρες απέκτησαν και τον Χένρι Ονιεκούρου. Κοινός παρονομαστής των δύο παικτών ήταν το ένθερμο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ, η οποία είδε αμφότερους να καταλήγουν στον Ολυμπιακό.

Μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών του Λόπες στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το τούρκικο twitter φούντωσε από αναρτήσεις σχετικά με τον Βραζιλιανοπορτογάλο, καθώς η Γαλατά φαίνεται πως… το φυσάει και δεν κρυώνει!

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Λόπες στην Ελλάδα:

“Ο Ρόνι Λόπες, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η ομάδας μας, καταλήγει στον Ολυμπιακό”, “Μετά τον Ονιεκούρου και ο Λόπες στον Ολυμπιακό. Μήπως να κρατάμε μυστικούς τους μεταγραφικούς μας στόχους;”, είναι δύο από τα πιο χαρακτηριστικά tweets σχετικά με τη μεταγραφή Λόπες στους πρωταθλητές.

#YRW

Adı kulübümüz ile de anılan Rony Lopes 1 yıllığına kiralık olarak Olympiacos'a imza atmak üzere.

@pedrogva6 pic.twitter.com/oHwSoa4cuZ

Yellow Red Wall (@yellowredwall) August 16, 2021

Transfer gündemimizde olduğu iddia edilen Rony Lopes, satın alma opsiyonlu olarak Olympiakos'a kiralandı. pic.twitter.com/va79ZJZTKp

— Forza Cimbom (@forzacimbomtr) August 16, 2021

Olimpiyakosa’da scoutluk yapıyoruz resmen, onyekuru’dan sonra rony lopes’i de aldı adamlar, acaba diyorum yayında gündemimiz de olan isimleri nick name kullanarak mı analiz etsek ? @AlperFutbolBiz

— Gokhan Aktas (@gokhanaktassss) August 16, 2021

Olympiakos, Sevilla'dan 25 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Rony Lopes'i kadrosuna kattı. pic.twitter.com/Fx9HXwE2jd

— Spor Türkiye (@sporturkiyetv) August 16, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα