ΑΕΚ: Με Βίντα η ευρωπαϊκή λίστα για το Champions League

18:34 4/8/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Ντομαγκόι Βίντα συνεχίζει την προσπάθεια να προλάβει τους αγώνες της ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ και ο Ματίας Αλμέιδα τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει τον έμπειρο στόπερ μέχρι τέλους, γι' αυτό τον έβαλε μεταξύ των 24 ονομάτων που θα είναι διαθέσιμα για τα κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στους Κροάτες.

Στη λίστα υπάρχει κι ένα σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Ροντόλφο Πισάρο.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι δύο αλλαγές στη λίστα 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 21:45 στην OPAP Arena.

Η λίστα Α της ΑΕΚ Τερματοφύλακες: Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Γιώργος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γκίνης Αμυντικοί: Αρόλ Μουκουντί, Μίλαντ Μοχαμάντι, Λάζαρος Ρότα, Ντομαγκόι Βίντα, Σίμος Μήτογλου, Εχσάν Χατζισαφί, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ Μέσοι: Ντάμιαν Σιμάνσκι, Γενς Γιόνσον, Μίγιατ Γκατσίνοβιτς, Στίβεν Τσούμπερ, Ορμπελίν Πινέδα, Νίκλας Ελίασον, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Γαλανόπουλος, Ροντόλφο Πισάρο Επιθετικοί: Νορντίν Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τομ φαν Βερτ, Θεοδόσης Μαχαίρας, Ζίνι
Keywords
Τυχαία Θέματα