Len Euro Cup: "Ζωντανό" το Περιστέρι, αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Το Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται στον ίδιο όμιλο στο LEN Euro Cup με την ομάδα των δυτικών προαστίων να μένει "ζωντανή" στην υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο και το τριφύλλι να γνωρίζει τον αποκλεισμό.

Το Περιστέρι κέρδισε 14-13 την Τεράσα με

τον εκπληκτικό Θανάση Χρυσοσπάθη που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και πέτυχε 7 γκολ για την 4η αγωνιστική του προκριματικού Ομίλου που διεξάγεται στο Κότορ του Μαυροβουνίου και έφτασε στους πέντε βαθμούς. Έτσι, θα τα δώσει όλα στον αυριανό τελευταίο (Κυριακή 24/9) αγώνα της κόντρα στην οικοδέσποινα Πρίμορατς Κότορ (12:00).

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Εκτός από την τεράστια εμφάνιση του Θανάση Χρυσοσπάθη ο ΓΣ Περιστερίου είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Ντρου Χόλαντ που έκανε σημαντικές επεμβάσεις αλλά και τον φουνταριστό Άγγελο Φώσκολο που σημείωσε τέσσερα γκολ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΤΕΡΑΣΑ 14-13

Οκτάλεπτα: 4-4, 4-2, 4-4, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Άτζιτς 1, Τοράκης, Πρέκας, Μπεριστιάνος, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Χρυσοσπάθης 7, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ.

Τρίτη ήττα και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό, 18-12 από Τεράσα

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει την τρίτη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες. Το “τριφύλλι” ηττήθηκε με 18-12 από την ισπανική Τεράσα και έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, σε αυτήν την επανεμφάνισή του μετά από πολλά χρόνια του στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έμεινε στον 1 βαθμό (που πήρε από την ήττα του στα πέναλτι από τον ΓΣ Περιστερίου) και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο Αννόβερο αύριο Κυριακή (24/9, 10:00).

ΤΕΡΑΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 18-12

Οκτάλεπτα: 5-1, 5-2, 5-5, 3-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Χωματάς, Νικολαΐδης 1, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 2, Κρατημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα