Δημοφιλέστερες Ειδήσεις
- Δημήτρης Γιώτης: «Πέρασα από δύσκολα παιχνίδια του μυαλού, έχασα τον εαυτό μου, 18 μήνες τρέχανε τα μάτια μου χωρίς να κλαίω»
- Τριαντάφυλλος: «Τέσσερα χρόνια είμαστε χώρια με τη Δήμητρα – Το Survivor έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή μου»
- Δημήτρης Χαβρές για Βέτα Μπετίνη: «Με αγάπησε σαν γιο της από την αρχή, με είχε δίπλα της σε όλα»
- Τηλεθέαση 18/9: Τι ποσοστά σημείωσε το αφιέρωμα του MEGA στον Γιώργο Μαζωνάκη
iNews στο Facebook
Αλεξάνδρα Τσόλκα για Μαλβίνα Κάραλη: «24 χρόνια μετά δεν έχω αφαιρέσει το τηλέφωνό της από το κινητό μου»
19/09/26 12:50
Δάφνη Καραβοκύρη για υπνοθεραπεία: «Αυτό που με είχε τρομάξει πάρα πολύ ήταν μήπως κάτι πάει λάθος στην επαναφορά»
19/09/26 13:56
Ηρώ Σαΐα για τη σχέση με τον Σταύρο Ξαρχάκο: «Δεν με ενδιαφέρει να μιλάω για “κρίσεις” – Υπάρχουν στιγμές διαφωνίας»
19/09/26 08:27
Ηλίας Μαμαλάκης: «Για να γυρίσω στην τηλεόραση χρειάζεται να μου τάξουν μια παραγωγή γενναιόδωρη»
19/09/26 17:34Επιλέξτε Ημέρα
| Σεπτέμβριος 2026 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 |
| 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 01 | 02 | 03 | 04 |
Επιλέξτε Μήνα
- Ιανουάριος 2026
- Φεβρουάριος 2026
- Μάρτιος 2026
- Απρίλιος 2026
- Μαϊος 2026
- Ιούνιος 2026
- Ιούλιος 2026
- Αύγουστος 2026
- Σεπτέμβριος 2026
- Οκτώβριος 2026
- Νοέμβριος 2026
- Δεκέμβριος 2026
Επιλέξτε Ετος
Ειδήσεις Zappit
- Ο δεύτερος κύκλος του Dark Matter αφήνει πίσω του το βιβλίο και ανοίγει νέο κεφάλαιο στο Apple TV
- Γιώργος Μαζωνάκης – «Εξερράγη» η Αναστασία Γιάμαλη: «Για να μπορούν αυτοί οι τσαρλατάνοι να δρουν, είχε ανοίξει ο χώρος για να λειτουργεί μια θεσμική ζούγκλα»
- Γιώργος Μαζωνάκης – Συγκινεί η Αναστασία: «Για όσο ζω, θα ‘ναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου»
- Στέλλα Γκαντώνα: «Ενδιαφέρον έχουν οι συνεντεύξεις στις οποίες οι καλεσμένοι δεν λένε το «ποίημα» τους»
- Γιάννης Πιτταράς: «Ειδικά τώρα είμαι ανοιχτός στα πάντα που αφορούν την κριτική, ρουφάω τα πάντα σαν σφουγγάρι»
- Φάνης Μουρατίδης: «Το Maestro είναι το δώρο της ζωής μου, να έχει ο Θεός καλά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το «ημερολόγιο» των συναντήσεων με την 56χρονη γιατρό και τον υπνοθεραπευτή
- Συγκινημένη η Πάολα στη σκηνή για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Να τον αγαπάτε με τη δύναμη της καρδιάς σας»
- Candy Crush: Ανακάλυψε την αιτία της ιστορικής απεργίας
- Κωνσταντίνος Μπιμπής: «Η ψυχοθεραπεία μου έσωσε τη ζωή, ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ μπερδεμένο, θυμωμένο, πληγωμένο»
- Γιώργος Μαζωνάκης – Η μεγάλη αποκάλυψη από τον Γιώργο Παυριανό: «Μέσα στον φάκελο είχε ένα εκατομμύριο»
- Ιζαμπέλα Φούλοπ: «Είχα την πεποίθηση ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που «σκοτώνει» την τέχνη μας και ότι οι καλοί ηθοποιοί κάνουν θέατρο»
- PS5 ή Xbox για το GTA 6; Δες τη σύγκριση που τα λέει όλα
- Emily in Paris – Το συγκινητικό αντίο της Lily Collins: «Θα κουβαλώ αυτό το κεφάλαιο μαζί μου για πάντα»
- Περικλής Λιανός: «Λες και σε περιμένουν στη γωνία, υπάρχει εκστρατεία εχθροπάθειας στα social media, με στενοχωρεί η τόση τοξικότητα»
- Ειρήνη Τάσσου: «Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τη δουλειά με όρους πίεσης ή αριθμών, αλλά με όρους συνέπειας και ουσίας»
- Λένα Ζευγαρά: «Στην αρχή έπαιρνα τηλέφωνο γι’ αυτά που έγραφαν, πλέον το έχω συνηθίσει γιατί είναι μάστιγα»
- Ελένη Φουρέιρα για Γιώργο Μαζωνάκη: «Χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες ψυχές – Γιώργο, σ’ αγαπάμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα»
- Ελένη Πετρουλάκη: «Βιώνω κι εγώ τον ηλικιακό ρατσισμό – Δεν χρωστάω σε κανέναν να παραμένω η ίδια»
- Ντέρτι: Όσα «προδίδουν» οι ήρωες λίγο πριν την πρεμιέρα τους
- Δήμητρα Γαλάνη: «Την ελευθερία στον καλλιτέχνη δεν μπορεί να την απαγορεύσει κανείς – Μόνο ο θάνατος τον σταματάει»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται «Μπαχαλόγατος» και σατιρίζει τη σύγχρονη καθημερινότητα
- Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μιλάμε για μια τιμωρητική απαγόρευση στα social media, μιλάμε για ένα πολύ αυστηρό πλαίσιο για την προστασία των παιδιών»




