Αρχείο Zappit
Στέλιος Κρητικός για το πρόβλημα υγείας: «Σκέφτηκα το χειρότερο σενάριο, δεν είχα κανένα σύμπτωμα»
Δημοφιλέστερες Ειδήσεις
- Νίκος Συρίγος σε Γιάννη Ζουγανέλη: «Είσαι κομμάτι της ευτυχίας μου»
- Ο Δημήτρης Γιαννέτος παντρεύεται τον αγαπημένο του: «Ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας»
- Σία Κοσιώνη: «Εκείνο το βράδυ ένιωσα μία πλημμύρα μίσους, κάποιοι ήθελαν να με κακοποιήσουν»
- Θάνος Λούδος: «Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, πληρώνομαι από αυτό που αγαπώ»
iNews στο Facebook
Συγκλονίζει η Κατερίνα Βισέρη: «Έφτασα 37 κιλά, δεν είχα περίοδο για 7 χρόνια, έχανα μαλλιά και είχε κιτρινίσει το δέρμα μου»
16/02/25 18:11
Ανέβηκαν άγρια οι τόνοι στον αέρα του MEGA: «Αν δεν μπορείς να κάνεις κατανοητό αυτό που λες, μη μιλάς»
16/02/25 15:32
Ζέτα Δούκα: «Τα χρόνια που δεν μιλούσα είχα άλλο κόστος, όλα έχουν ένα τίμημα κι εγώ πληρώνω το δικό μου»
16/02/25 12:34
Αιμίλιος Χειλάκης: «Βλέπεις τον Άδωνι να σκουπίζει τα δάκρυά του… μη μας παίρνετε τη δουλειά και το κάνετε και χάλια»
16/02/25 13:11Επιλέξτε Ημέρα
| Φεβρουάριος 2025 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 |
| 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 |
Επιλέξτε Μήνα
- Ιανουάριος 2025
- Φεβρουάριος 2025
- Μάρτιος 2025
- Απρίλιος 2025
- Μαϊος 2025
- Ιούνιος 2025
- Ιούλιος 2025
- Αύγουστος 2025
- Σεπτέμβριος 2025
- Οκτώβριος 2025
- Νοέμβριος 2025
- Δεκέμβριος 2025
Επιλέξτε Ετος
Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τη μητέρα του Πέτρου Ίμβριου: «Πέρασα από τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου»
16/02/25 15:11
Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος: «Ήταν βουρκωμένη, «είσαι το ραντεβού του άντρα μου που είναι στο νοσοκομείο» μου είπε»
16/02/25 21:21
Στέφανος Κασσελάκης: «Οι γονείς μου είχαν γνωρίσει την αρραβωνιαστικιά μου και το coming out τους μπέρδεψε κάπως»
16/02/25 20:55Ειδήσεις Zappit
- Ηλέκτρα: Ο Βασίλης και η Ουρανία σε θανάσιμο κίνδυνο
- Μπέσσυ Μάλφα: «Λιώνω ακόμα για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση»
- Σίσσυ Χρηστίδου: «Πολύ άκομψο αυτό που έκανε ο Πανόπουλος στη Ναταλία, δεν μπορείς να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα»
- «Η Ελλάδα ψηφίζει» με τέταρτη συνεχόμενη πρωτιά στην τηλεθέαση και 24.500 ευρώ
- Σπύρος Μπιμπίλας: «Αναγκάζομαι να πάω σε πολλές εκπομπές που δεν μου αρέσουν, κανονικά θα έπρεπε να παρέμβει το ΕΣΡ»
- Χείμαρρος η Ζέτα Δούκα για τις αμβλώσεις: «Οι συζητήσεις δεν αφορούν την φροντίδα των παιδιών, αγέννητων ή γεννημένων»
- Τάκης Ζαχαράτος: «Υπήρχε ο κόμπος στον λαιμό, «θέλω να ακούσω το παιδί μου» μου είπε η μαμά της Αλίκης»
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στην τηλεόραση δεν πέρναγα καθόλου καλά τον πρώτο καιρό, είχε τύχει να κλαίω»
- After Dark: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Δέσποινα Μοιραράκη
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Της εξήγησα τη συνθήκη που μου συνέβη, για την οποία ήταν λάθος που δεν μίλησα»
- Ρουσσέτος Δημητρόγλου για Παντελίδη: «Με ενοχλεί που ο αδελφός του πάει από τον δρόμο που είχαμε ανοίξει εμείς»
- Κωνσταντίνος Βασάλος και Βάλια Χατζηθεοδώρου απαντούν στην Άρια Καλύβα: «Ας έφευγε, τι καθόταν δίπλα σε παίκτη reality;»
- Ανδρέας Γεωργίου σε Ναταλία Γερμανού: «Ζούσα για να ακούσω το τραγούδι από τη «Γη της ελιάς» στον Alpha»
- Τηλεθέαση: Πάτησε κορυφή με διπλή πρωτιά το πρωί του Σαββάτου
- Ήβη Νικολαΐδου: «Με πληγώνει όταν μετράνε πιο πολύ οι γνωριμίες και οι followers στα social media»
- Marseaux: «Έπαιξαν δηλώσεις μου σε μία πρωινή εκπομπή, έπαθα σοκ με τις απόψεις που ακούστηκαν»
- Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν είμαστε σε σχέση, δεν μπορείς να μου λες ότι είσαι πολυγαμικός»
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο Happy Day είμαστε πολύ προσεκτικοί, δεν έχουμε την πρόθεση να προσβάλλουμε κανέναν»
- Ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε επίδειξη κοιλιακών μπροστά στην κάμερα: «Πρόσεχε μη χάσουμε το μέτρημα»
- Δόμνα Μιχαηλίδου – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο: «Είμαστε χαρούμενοι και συγκινημένοι»
- Ιβάν Σβιτάιλο: «Όταν τον είδα για τελευταία φορά πολύ άρρωστο, σε άθλια κατάσταση, έχασα τον ύπνο μου»
- Μέμος Μπεγνής: «Έχουμε στεγνώσει από συναισθήματα, είναι λίγο γρήγορα όλα, σούπερ μάρκετ»
- Παραλία: Ο Διονύσης αποκαλύπτει στη Μαίρη σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν την οικογένειά του
- Νικολέττα Βλαβιανού: «Η έκτρωση δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης, υπάρχουν τρόποι να το προλάβεις πριν φτάσεις εκεί»
- Παντελής Παντελίδης: «Ήταν περίεργη η τελευταία εβδομάδα, η ψυχή του ήταν τραυματισμένη»
- Χρήστος Κούτρας – Γιάννης Ντσούνος: «Το βασικό θέμα της τηλεόρασης είναι η αυτοναφορικότητα»



